BUDI UZOR®  2017.

9.-11. studenoga 2017. godine, Dvorana Gradski vrt, Osijek

Budi uzor® pomaže studentima u pripremi poslovnih planova različitim područjima djelatnosti. Poslovno planiranje je izuzetno bitna stavka za napredak u poduzetništvu. Ono je puno manje zahtjevno i rizično ukoliko je napisan kvalitetan poslovni plan. U suprotnom, moguće prijetnje su gubitak novca i ugrožavanje vlastite egzistencije.

Pred nama je finale ovog najvećeg i najstarijeg hrvatskog Natjecanja koje će se održati u studenom 2017. godine u Osijeku pod temom „Smart Cities“. Finalna svečanost je prilika za prezentaciju poslovnih planova pred zahtjevnim žirijem kojeg čine ekonomisti, bankari, profesori i poduzetnici. Dodjeljuju se priznanja za sudjelovanje u finalu te zlatna, srebrna i brončana medalja, a da bi natjecanje bilo još zanimljivije, svake godine su, uz pomoć partnera i sponzora, osigurane zanimljive nagrade.

Što sudionici mogu postići sudjelovanjem na Natjecanju?

  • Izradom poslovnog plana i postera prema uputama TERA tima, stječe se pravo na potvrdu o sudjelovanju na Budi uzor® 2017. koja se može uvrstiti u životopis.
  • Finalisti dobivaju potvrdu o sudjelovanju u finalu Budi uzor® 2017., besplatne edukacije i predinkubaciju u programu StudOS. Iskustvo dosadašnjih generacija govori da su takve diplome veoma često presudno utjecale na odabir u natječajima za prvi posao.
  • Najkvalitetniji poslovni planovi se nagrađuju zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom. Autor najboljeg poslovnog plana se nagrađuje posebnom nagradom „GRAND PRIX BUDI UZOR® za najbolji poslovni plan“.

Izrada poslovnog plana je unaprijeđena i olakšana uz korištenje web aplikacije „Alat za izradu poslovnog plana“. Aplikacija sadrži sve dijelove poslovnog plana koji trebaju biti ispunjeni, a automatska kontrola unesenih podataka te automatsko popunjavanje proračunskih polja na bazi unesenih podataka olakšava pisanje poslovnog plana. Tijekom cijelog procesa izrade, korisnicima je omogućeno mentoriranje u formi komentara na pojedine stavke poslovnog plana.

Sveučilišni udžbenik: Inovativno<sup>3</sup> poduzetništvo

Sveučilišni udžbenik: Inovativno3 poduzetništvo

Svi zainteresirani za Natjecanje se mogu prijaviti putem web aplikacije „Alat za izradu poslovnog plana“ koja se nalazi na sljedećem linku: https://app.budiuzor.tera.hr/. Prijave se zaprimaju najkasnije do 1.10.2017. godine. Za ostale informacije nas možete kontaktirati putem e-pošte budiuzor[at]tera[.]hr, broja telefona 031/251-014 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Sudionici Natjecanja, a posebno korisnici aplikacije za pisanje poslovnih planova, mogu izradu poslovnog plana značajno olakšati korištenjem sveučilišnog udžbenika Inovativno3 poduzetništvo kojega možete naručiti putem e-pošte na i3p[at]tera[.]hr.